Skip to content

Rogla Cup 2021

Dear maxibasketball friends, although we were ready to be the first tournament on the way to old normality, it will unfortunatelly not hapen. Because of still unclear circumstances with covid situation we decided not to organize Rogla Cup 2021. Hope to finally see you all in 2022!

Dragi prijatelji veteranske košarke, iako smo bili uvjereni, da čemo baš na Rogli ponovo otvoriti sezonu turnira i tako se vratiti u staro normalno, ovo se vjerovatno još neče desiti. Zbog mnogobrojnih nejasnih stvari i nemogučeg planiranja turnira moramo vas na žalost obavjestiti, da Rogla Cupa neče biti ni ove godine. Nadamo se, da se sledeće godine ipak vidimo.

Dragi prijatelji veteranske košarke, čeprav smo bili prepričani, da bomo prav z Roglo znova odprli turnirje in se tako vrnili v staro normalnost, se to kot kaže, še ne bo zgodillo. Zaradi številnih nejasnosti in nemogočega načrtovanja dogodka, vas moramo žal obvestiti, da tudi letos Rogla Cupa ne bomo organizirali. Upamo, da se naslednje leto vendarle vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *